LI-PLAST - OSAAMISTA YLI 40 VUOTTA.

MARKKINOIDEN PARHAAT - KORKEALAATUISET JA KESTÄVÄT - SUOMEN MYYDYIMMÄT

LI-PLAST CE-MERKITYT ÖLJYSÄILIÖT SOVELTUVAT VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN

 

Li-Plast öljysäiliöiden vahvuus on niiden korkeassa laadussa ja pitkäikäisyydessä. Tuotteiden toimintaperiaate pohjautuu luotettavaan tuotantomenetelmään sekä ominaisuuksiltaan ainutlaatuisiin materiaalivalintoihin. Jatkuvalla tuotannon valvonnalla ja kehityksellä varmistamme, että säiliömme täyttävät myös asiakkaidemme asettamat korkeat vaatimukset.

Nailonista valmistetut Li-Plast öljysäiliöt soveltuvat niin lämmitys- kuin varavoimakoneiden polttoöljyn säilyttämiseen. Lisäksi niissä voidaan varastoida turvallisesti myös liuottimet ja kaikki hiilivetypohjaiset öljyt, kuten jäte-, voitelu- ja bioöljyt. Raaka-aineena nailon on polyamideihin lukeutuva tekninen muovi, joka on tunnettu kestävyydestään. Se kestää hyvin merkittävää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Nailon on materiaalina taipuisaa ja sen paino-kestävyys suhde on hyvä, joka tekee siitä erinomaisen raaka-aineen öljynsäilöntään. Li-Plastin tuottamat säiliöt ovat käyttäjäystävällisiä ja todistetusti markkinoiden kestävimpiä.

 

Li-Plast nailonsäiliö on markkinoiden parhaiten biopolttoöljylle soveltuva tuote. Säiliöt ovat käyttäjäystävällisiä ja markkinoiden kestävimpiä.

 

Luotettavaa säiliövalmistusta jo kolmannessa sukupolvessa

Li-Plast Oy valmistaa, markkinoi ja myy öljy- ja varastosäiliöitä. Öljysäiliöt ovat päätuotteemme, joiden valmistamisesta meillä on yli neljän vuosikymmenen kokemus. Olemme toimittaneet yli 100 000 säiliötä niin kotitalouksien kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Räätälöimme säiliöratkaisut aina asiakaskohtaisesti.